< Comunicarea rezultatelor la achiziţie directă de produse - Produse de papetărie
03.10.2011

Comunicat de presa conferinta de diseminare


Tîrgu Mureş, 3 octombrie 2011

Conferinţă de diseminare

În luna septembrie 2010 a fost demarat proiectul  “Crearea şi funcţionarea structurilor de asistenţă axate pe ocuparea forţei de muncă – Centre de incluziune socială pentru persoanele de etnie romă” – ID 62509,  cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, cu o perioada de implementare de 36 de luni.

Proiectul este implementat de către  Asociaţia Pakiv România,  în parteneriat cu Asociaţia Amare Prhala Cluj Napoca, Asociaţia  DIVERS Târgu Mureş, Agenţia pentru Dezvoltarea Resurselor Umane Pro Diversitate Bucureşti şi Mesogeiako Symvouleftiko Systema S.A. Atena.

Asociaţia DIVERS, în calitate de partener în implementarea acestui proiect,  organizează în data de  5 octombrie 2011, orele 12.00, în sala Grigorescu din incinta Hotelului Continental, CONFERINŢA DE DISEMINARE care are drept scop prezentarea rezultatelor obţinute în primul an de implementare al proiectului sus menţionat.

Activităţile cu beneficiarii au început în data de 1 aprilie 2011 prin Centrul de Incluziune Socială a Persoanelor de Etnie Romă – CISPER – Centru din Tîrgu Mureș având drept obiectiv facilitarea accesului pe piaţa muncii a persoanelor de etnie romă urmărind prin aceasta reabilitarea profesională a minim 200 de persoane rome care sunt sau riscă să fie excluşi de pe piaţa forţei de muncă.

Informaţii suplimentare:

Asociatia Divers

CISPER Tîrgu Mureş

Telefon: 0265 311727  

Web: www.divers.org.ro  

E-mail: divers@divers.org.ro Koreck Maria

Responsabil științific

0722318605

Cârdei Elena

Responsabil evenimente și conferințe