CALL NOW
0265-311727

Donații

 

DONATII 3.5%   AICI

 

Aici donația ta se transformă într-o șansă la o viață mai bună pentru copii de la marginea orașului!
Copiii și tinerii care trăiesc în barăci improvizate, locuințe sociale și chirii supra-aglomerate,  sau familii monoparentale cu care lucrăm au nevoie de sprijin pe termen lung, de sprijin educațional pentru a face față provocărilor sistemului educațional, de îndrumare și încurajare constantă! Ajută-ne să le oferim o șansă la o viață mai bună! 
Donațiile tale se transformă în activități de educație remedială și de dezvoltare a abilităților de viață, cât și funcționarea Centrului Comunitar ORIZONT care oferă un spațiu prietenos și sigur copiilor de la marginea orașului! Poți dona online, PayPal sau prin transfer bancar.
Dacă sprijinul tău este recurent, lună de lună, atunci noi putem planifica activitățile centrului și vom putea înrola în program tot mai mulțicopii. Dacă donezi online prin card poți selecta o donație singulară sau lunară. Fiecare sumă se adună și contează! 
Împreună putem oferi copiilor o viață mai bună! Îți mulțumim mult pentru sprijin!
Asociatia Divers, CIF: 320598022323401 este eligibilă pentru sponsorizări deductibile se regăsește în Registrul entităților/unităților de cult pe website-ul ANAF (căutare cu CIF).