CALL NOW
0265-311727

ONG 2024

Vă invităm să participați la unul din cele mai importante evenimente publice şi de imagine ale sectorului ONG mureşean în cadrul căreia se organizează în 9 și 11 mai 2024 Târgul Organizaţiilor Neguvernamentale „Împreună pentru comunitate”, Ediţia XXI.

În data de 9 mai, la ora 16.00, la Casa Bernády din Str. Horea Nr. 6 va avea loc Cafeneaua Civică având ca temă ”Contribuția parteneriatelor locale, regionale, naționale și internaționale la dezvoltarea sferei civice, dar și a comunității mureșene”. 
În data de 11 mai, în Pța Trandafirilor între ora 10.30 și 17.00 ONG-urile se vor prezenta în fața publicului la standuri interactive, la ora 10.30 va avea loc Crossul Civic, iar la ora 12.00 va avea loc Marșul Solidarității Civice la care membri și beneficiarii ONG-urilor mureșene, respectiv membri comunității, prin participare pot arăta sprijinul lor față de munca ONG-urilor și a voluntarilor. În jurul Ceasului cu flori vor avea loc momente culturale și flash mob-uri de conștientizare.

Târgul ONG doreşte să ofere un cadru adecvat prin care organizaţiile neguvernamentale din domenii foarte diferite de activitate pot să interacţioneze, o dată pe an, arătând comunităţii oferta de servicii sau alte tipuri de activităţi, respectiv atrăgând voluntari şi 3,5% din impozitul pe venit al membrilor comunităţii.

Evenimentul este organizat de către Asociația Divers, Fundația Comunitară Mureș, Fundația Transilvană Alpha, și Asociația Mâini Unite beneficiind de sprijinul financiar al Consiliului Județean Mureș, în colaborare cu Primăria Municipiului Tîrgu Mureș.